gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

Acné

Wat is Acné?

Acné is een hele vervelende huidaandoening, die zowel in de pubertijd als op latere leeftijd op kan opspelen. Acné herken je aan de (onderhuidse) ontstekingen, veel onzuiverheden en een rode, onrustige huid. Het kan een pijnlijke aandoening zijn, die ook een stukje schaamte meebrengt. Er zijn verschillende vormen van Acné en belangrijk is om te kijken wat is de oorzaak van jouw Acné? Is het meer hormonaal, een verkeerd voedingspatroon, insulineresistentie, stress of een combinatie van.

Het is belangrijk de Acné huid op de juiste manier te behandelen met de juiste producten. De Acné kan anders anders verergeren en grote littekens in het gezicht achterlaten.

Acne

Acné behandeling

Huidanalyse en behandelplan

Kom je voor het eerst, dan start Laura altijd met een uitgebreid intake gesprek. Een huidanalyse om de huidklachten in kaart te brengen. Welke producten voor jouw huid het beste geschikt, hoe jij jouw huid thuis hoort te verzorgen en welke begeleiding jij hierbij nodig hebt van.

De behandeling

Daarna wordt er gekozen voor de juiste behandeling of te starten met een kuur van meerdere behandelingen kort na elkaar. Soms is er eerst een reinigende behandeling nodig en kan tijdens de tweede afspraak intensiever op de huid behandeld worden met een AHA Fruitzuurpeeling of de Micro Needeling.

Voeding en suppletie

Acné is een huidklacht die grotendeels van binnenuit komt en echt alleen verbeterd kan worden wanneer we ook gaan kijken naar jouw voeding, voedingspatroon, leefstijl. Aan de hand van een door jouw ingevuld voedingsdagboek ontvang je de juiste adviezen en suppletie. 

glow glow glow

Plan een afspraak in

Heb jij last van Acné en wil dit graag verbeterd hebben op de juiste manier zonder medicatie?

Plan hier jou eerste  huidconsult in en Laura helpt jou graag verder tijdens het intake gesprek met de juiste begeleiding, producten en behandelingen.