gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

be welcome

openingstijden


Maandag:
 
Dinsdag: 
Woensdag: 
Donderdag: 
Vrijdag: 
Zaterdag: 
Zondag: 

OVERDAG
09:00 – 14:00
09:00 – 14:00
09:00 – 12:00
09:00 – 14:00
09:00 – 17:00
10:00 – 17:00
Gesloten

AVOND

19:30 – 21:30
19:30 – 21:30
19:30 – 21:30 

(even weken)
Gesloten

take note

GOOD TO KNOW

  • Afspraak: The beauty Lounge Laura werkt enkel op afspraak. Dit geldt voor alle behandelingen en het ophalen van producten/ cadeaubonnen.
  •  Betaling: Je kunt alleen contant betalen of Laura stuurt je een online betaalverzoek. Deze dient direct na de behandeling voldaan te zijn, pinnen met een pinpas is niet mogelijk.
  • Annuleren: Wil je een afspraak annuleren of wijzigen? Dan moet dit minimaal 48uur van te voren telefonisch door gegeven zijn.
  • Bij te laat annuleren of het vergeten van een afspraak wordt er 25% van de totaal prijs in rekening gebracht. Deze kosten worden via een betaalverzoek verstuurd en dienen binnen 7 werkdagen voldaan zijn.
  • Nieuwe Permanente Make-up klant: Om een behandeling te reserveren en te bevestigen is een aanbetaling van de behandeling verreist.  Dit is 25%  van het totaal bedrag. Kom je niet opdagen op de afspraak, annuleer je de afspraak te laat (binnen de 48u) en/ of zonder grondige reden dan behoud de salon het reeds over gemaakte bedrag voor het vrij houden van de tijd. Bij het opnieuw inplannen van een afspraak gelden dezelfde voorwaarden. Kom je wel naar jouw ingeplande afspraak dan wordt de aanbetaling van 25% met het totaal bedrag verrekend. 
  • Herhaal afspraak permanente make-up: kom je niet opdagen of annuleer je de nabehandeling te laat dan vervalt deze Touch up en wordt er € 75 ,- inrekening gebracht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze moet vooraf voldaan worden via een betaalverzoekvoor een nieuwe afspraak kan worden ingepland.
  • Bereikbaarheid: Overdag is er voor de auto gratis parkeer gelegenheid in de straat en omliggende straten.
  • Tussen 18:00 – 24:00 geldt betaald parkeren, dit kan via een online Parkeer App of via een betaalautomaat, deze staan op een aantal plekken in de wijk.
  • Bus 23 en Tram 1, 15 en 17 stoppen binnen een straal van 5min lopen vanaf de salon.

where to go