gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

Kies jouw Dermalux behandeling

Intensive Skin Kuur
Voor het verbetering van huidklachten Eczeem en Psoriasis is er de Intensive Skin Kuur van minimaal 8 tot 12 behandelingen die elkaar snel opvolgen. Er wordt gestart met minimaal 2 keer per week.  Na afloop van de kuur ga je verder met onderhoudsbehandelingen afhankelijk van de huidklacht en snelheid van het verbeteren van de huidstructuur. Om ook de huidklachten van binnenuit te verbeteren worden de supplementen van Sckin Nutrition geadviseerd i.c.m. een gezond voedingspatroon.

Upgrade your Treatment
Upgrade jouw favoriete gezichtsbehandelingen met Dermalux voor superieure en langdurige resultaten of om een gevoelige huid te kalmeren en extra stimuleren na bijvoorbeeld een peeling of de Micro Needling behandeling.

Vitamine D Kuur € 184,85,-

Inclusief Vitamine D supplement van ScKIN Nutrition t.w.v. € 35,-.

Mini Kuur van 3 behandelingen, één keer per week.  Om de aanmaak van Vitamine D in de cellen te stimuleren, wanneer het lichaam een vitamine D te kort heeft, je een WINTER DIP ervaart, je snel moe bent of je down voelt. Echt een oppepper voor je huid en lichaam om lekkerder in je vel te zitten.

QS Dermocosmetic lotion, LED Therapy, vitamine serum en vitamine créme. Tevens ontvang je 10% korting op een product van QS Dermocosmetics 

Anti-Stress Kuur € 235,-

Inclusief Tripple Magnesium+ van ScKIN Nutrition t.w.v. € 55,-.

Mini Kuur van 3 behandelingen, één keer per week. Om echt tot rust te komen, je lichaam en je huid te ont stressen en meer ontspanning te geven. Tijdens de Dermalux Led Therapy worden de onderbenen en voeten gemasseerd met Magnesium olie. 

QS Dermocosmetic Aloe vera lotion, LED Therapy, been en voetmassage en Aloe vera crème. Tevens ontvang je 10% korting op een product van QS Dermocosmetics

Glow Skin Kuur € 175,-

Inclusief AHA fruitzuur peeling  en glow serum tijdens de behandeling.

Mini kuur van 3 behandelingen, één keer per week. Om de huid direct energie te geven, een doffe teint te revitaliseren en een GLOW te geven.  Ideaal voor als je een feest, bruiloft, verjaardag, vakantie of andere speciale gebeurtenis.

QS Dermocosmetic  cleansing, AHA peeling lotion, LED Therapy, Aminozuren Serum en crème.  Bij aanschaf van de kuur ontvang je tevens 10% korting een product van QS Dermocosmetics

Acne

Een gezonde huid, ook van binnenuit

Om jouw huidklachten op de juiste manier te kunnen verbeteren wordt er altijd van binnen naar buiten gewerkt. Veel huidklachten komen namelijk door een disbalans is ons lichaam, darmklachten, vitamine te korten of voedsel intoleranties. De Dermalux Led Therapy wordt daarom sterk aan te raden in combinatie met het traject ” Een gezonde huid, ook van binnenuit”. Tijdens dit unieke 3 stappen traject kijken we ook naar jouw lichamelijke klachten, passen we de voeding aan en worden de hoogwaardige supplementen van ScKIN Nutrition ingezet. Dankzij deze unieke aanpak is het mogelijk huidklachten bij de oorzaak aan te pakken, zichtbaar te verbeteren en langdurig resultaat te behouden.