gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

Bio Peeling

2B BIO PEELING

Wat is de Bio Peeling?

 De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenpeeling dat gebruikt wordt als een diep werkende huidverbetering behandeling.  Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die de huid verdunnen, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit.

De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Voor welke huidklachten is de BIO Peeling geschikt?

De 2B BIOPEELING is voor elk huidtype zeer geschikt, zelfs voor de meest gevoelige huiden neigend tot Eczeem

Snelle oppepper en boost
Acné en ontstekingen
Een vette huid met Onzuiverheden
Een vermoeide en futloze huid
Rosacea, rode adertjes
Eczeemachtige plekjes
Droge en schilferige huid
Een rokershuid
Rimpels en fijne lijntjes
Een slecht doorbloede huid
Een huid met grove poriën
Een huid met littekens
Oppervlakkige hyperpigmentatie
Zwangerschapsmasker

 

Wat maakt deze Bio Peeling zo uniek?

Wat is het resultaat na de Bio Peeling

Wat deze Bio peeling zo uniek maakt, is huidverbetering door gebruik van 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. En de huid NIET verdunt, maar direct steviger en gladder maakt.

De peeling bevat 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren, dit word zeer goed opgenomen door de huid. De ingrediënten zorgen ervoor dat de huid gestimuleerd word om te vernieuwen. Deze peeling heeft een exfolierende werking vanuit binnenuit. Deze peeling bevat geen zuren en werkt op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. Op een natuurlijke manier worden de dode huidcellen verwijderd en huidvernieuwing gestimuleerd.

Je voelt en ziet direct verschil al na 1 behandeling. De huid is in de eerste 24uur nog licht rood en gevoeliger. De doorbloeding en celdeling van de huid wordt gestimuleerd versneld en je huid gaat zich vernieuwen binnen 10 dagen i.p.v. 28 dagen. Hierdoor wordt o.a. productie van collageen gestimuleerd, met als resultaat een jonger, strakker en frisser uiterlijk! Vermindering van onzuiverheden en pigmentvlekken.

Voor het beste resultaat adviseer ik een kuur van drie behandelingen binnen één maand. Voor een nog sneller en mooier resultaat is de combinatie met de Dermalux Licht Therapy een echte aanrader.

bio peeling
bio peeling

2B BIO Huid Producten