gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

Wereldleiders in led-fototherapie

 

Dermalux is een wereldwijd toonaangevend en vertrouwd Brits merk voor professionele led-fototherapie dat al meerdere malen werd bekroond. Het merk werd verkozen tot ‘Beste Britse fabrikant 2018’ en was bij de Britse Aesthetic Awards vijf jaar achtereen ‘Britse behandeling van het jaar’. Dermalux combineert klinisch bewezen golflengten van het licht met de baanbrekende gepatenteerde led-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren voor een breed scala aan huidproblemen, zonder ongemak of hersteltijd.

Dermalux revitaliseert een doffe en vermoeide huid door huidcellen onmiddellijk te voorzien van energie, en wordt daarom geprezen als de perfecte boost van de huid. Een behandelingsreeks biedt langdurige resultaten en is gericht op het stimuleren van de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid om een gezond ogende huid te bevorderen, celvernieuwing te versnellen en een reeks van huidproblemen op te lossen. Een geweldige huid komt niet vanzelf. Ontdek de voordelen van Dermalux en hoe deze bekroonde behandeling de huid kan transformeren.

Huidklachten die klinisch bewezen verbeterd worden zijn: Acne, Eczeem, Psorriasis, Rosacea, Couperose, doffe huid, vale huid, pigmentaties, verslapte huid, rode huid, allergische huid, gevoelige huid. 

Dermalux Led Therapy
Eczeem

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN

Dermalux® Tri-Wave-systemen combineren blauw 415 nm, rood 633 nm en onzichtbaar infrarood 830 nm, de internationaal meest erkende en klinisch bewezen golflengten voor led-fototherapie.

De Dermalux-systemen beschikken over vooraf ingestelde behandelprogramma’s voor een reeks specifieke huidaandoeningen, combinatiebehandelingen en protocollen voor nabehandeling. Elk vooraf ingesteld programma levert een specifieke combinatie van golflengten in een geoptimaliseerde dosering die is afgestemd op de individuele huidconditie. Het is bewezen dat het gelijktijdig leveren van behandelingen met verschillende golflengten de effectiviteit verhoogt en de resultaten versnelt.

De ‘beste praktijk’-technieken voor de Dermalux®-behandeling zijn gebaseerd op intercollegiaal getoetste protocollen, onafhankelijk klinisch bewijsmateriaal, casestudies in samenwerking met klanten en de Dermalux interne adviesraad die bestaat uit een groep toonaangevende onafhankelijke experts uit de sector.

LEIDENDE TECHNOLOGIE en MAXIMALE VEILIGHEID

Dermalux®-systemen maken gebruik van de nieuwste generatie Light Emitting Diode-technologie (led) om precieze technische parameters te leveren in een speciale, doelgerichte configuratie om een optimale absorptie van licht in de huid te garanderen. Het leveren van gerichte lichtenergie is de sleutel tot het bereiken van de beste resultaten met led-fototherapie.

De op maat gemaakte leds zijn uniek ontworpen voor optimaal vermogen, stabiliteit en levensduur, om het meest nauwkeurige en efficiënte led-systeem op de markt te kunnen garanderen.

Vanwege de athermische en atraumatische aard van led-fototherapie is Dermalux® een veilige behandeling die het hele jaar door kan worden uitgevoerd en gunstig is voor alle huidtypen en huidaandoeningen.

Veel traditionele esthetische procedures werken volgens het principe van het creëren van ‘gecontroleerd trauma’ om verandering in de huid teweeg te brengen. Deze behandelingen hebben echter een hoger risico op bijwerkingen, langere herstelperiode en een bepaalde mate van ongemak voor de klant.

 

Dermalux Led Therapy

Hoe werkt LED Therapy

Led-fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen in staat zijn tot absorptie en worden beïnvloed door licht. De behandeling staat al lang bekend om zijn regenererende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Hoewel we blootstelling aan licht vaak associëren met huidveroudering en schade, heeft licht ook veel positieve invloeden op het lichaam. Het stelt ons in staat vitamine D te produceren en levert energie en serotonine. Ook kan licht het natuurlijke herstelproces van onze huid versnellen.

Of licht positieve of negatieve effecten heeft, hangt af van de hoeveelheid en de delen van het lichtspectrum waaraan we worden blootgesteld. Aanhoudende blootstelling aan UV is zeer schadelijk, maar het is klinisch bewezen is dat gecontroleerde niveaus van rood, blauw en onzichtbaar infrarood licht gunstig zijn.

De behandeling omvat het blootstellen van de huid aan lage niveaus van deze nuttige lichtenergie uit het zichtbare en infrarode deel van het lichtspectrum. Hierdoor worden cellulaire functies geactiveerd, die er op hun beurt voor zorgen dat verschillende cellulaire processen met een therapeutisch effect worden gestimuleerd. Geactiveerde huidcellen functioneren beter en regenereren sneller, wat leidt tot een jongere, gezonde en stralende huid.

Dermalux® Tri-Wave-therapie

Uniek voor Dermalux® is dat het systeem in staat is deze nuttige golflengten zowel als individuele behandelingen als gelijktijdig af te leveren, om in één sessie meerdere indicaties aan te pakken en geavanceerde resultaten te behalen. Dit principe maakt tevens een aanpak op maat mogelijk en zorgt ervoor dat het bereik van beschikbare behandelopties wordt uitgebreid en in een kortere behandeltijd superieure resultaten kunnen worden behaald.

 • Gericht op meerdere indicaties in één sessie
 • Verhoogt de effectiviteit en versnelt de resultaten
 • Breidt het bereik van behandelopties uit
 • Maakt een behandelingsbenadering op maat mogelijk
Dernaluxledtherpay

Dermalux® Blauw 415 nm

Blauw licht bestrijdt onvolkomenheden door de bacteriën te vernietigen die de vlekken veroorzaken. Blauw licht draagt ook bij aan het voorkomen van puistjes.

Blootstelling van p.acnes-bacterie (Propionibacterium acnes) aan blauw licht bij 415 nm zorgt voor een fotodynamische reactie die resulteert in vernietiging van de bacterie. Blauw licht helpt ook om de talgproductie in evenwicht te brengen en de helderheid van de huid te verbeteren. De Dermalux® Tri-Wave-behandeling wordt toegepast in combinatie met rood en onzichtbaar infrarood licht en biedt verbeterde resultaten bij het bestrijden van onvolkomenheden. Het is ook een uitstekende keuze als nabehandelingsprocedure om uitbraken te minimaliseren en roodheid te verminderen.

 • Bestrijdt onvolkomenheden zonder dat irritatie ontstaat
 • Helpt gevoelige huidgebieden te herkennen
 • Brengt olieproductie in evenwicht
 • Verbetert de helderheid van de huid

Dermalux® Rood 633 nm

Verjongend rood licht versnelt celvernieuwing en -herstel en stimuleert de collageen- en elastinesynthese, voor een gladdere, stevigere huid.

Het is klinisch bewezen dat blootstelling aan rood licht op 633 nm de natuurlijke vorm van cellulaire energie (ATP) van het lichaam verhoogt, wat vervolgens cellen weer een kickstart geeft om sneller te regenereren. Rood licht wordt krachtig geabsorbeerd door fibroblasten, waardoor de collageen- en elastinesynthese wordt verhoogd en de natuurlijke hydratatieniveaus een boost krijgen. Het verbetert ook de bloedstroom, waardoor de weefsels meer zuurstof krijgen en het lymfesysteem wordt aangezet om gifstoffen te verwijderen. Rood licht biedt onmiddellijk zichtbare resultaten: de huid voelt gehydrateerd en vol aan en straalt weer.

 • Verhoogt de collageen- en elastinesynthese
 • Vermindert fijne lijntjes
 • Verbetert de teint en textuur
 • Verhoogt de natuurlijke hydratatie
 • Stimuleert de bloedsomloop en het lymfestelsel
 • Revitaliseert en herstelt de uitstraling van de huid

Dermalux® onzichtbaar infrarood 830 nm

Herstellend onzichtbaar infrarood licht is de golflengte die het diepst wordt geabsorbeerd en werkt synergetisch met rood licht voor optimale verjongingsresultaten.

Blootstelling aan onzichtbaar infrarood licht bij 830 nm activeert ontstekingsremmende processen van de huid, zodat het herstel versnelt en irritatie en roodheid vermindert. Onzichtbaar infrarood licht zorgt voor de opbouw van kracht en integriteit voor de gevoelige, door het milieu beschadigde huid. Het is ook klinisch effectief bij de behandeling van ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

 • Geavanceerde huidverjonging
 • Verlicht roodheid en irritatie
 • Vermindert pigmentatie
 • Bevordert een gezonde huid
 • Ideaal voor de zeer gevoelige huid