gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

EEN GEZONDE HUID OOK VAN BINNENUIT

Gefeliciteerd! Je bent één stap verwijdert van een mooiere huid en een gezonder lichaam.

HET 3 STAPPENPLAN

Doormiddel van het unieke 3 stappenplan gaan we jouw huid- en lichamelijke klachten in kaart brengen, jouw voeding onder de loep nemen en ga ik jou helpen met de juiste keuzes maken met producten, voeding en suppletie.

Ieder mens en iedere klacht is uniek, zo ook de inhoud van dit traject. Wel doorloopt iedereen de vaste 3 stappen, maar zullen de adviezen voor de  salonbehandelingen, huidproducten en suppletie per persoon gemaakt worden. Per huidklacht kan er gekozen worden voor een eigen behandeltraject, maar alsnog kan dit afwijken van het advies gedurende de periode. 

De huidproducten die gebruikt worden tijdens het traject zijn van QS Dermocosmetics en de suppletie van ScKIN Nutrition. Beide zijn terug te vinden en los te bestellen via de webshop.

De salonbehandelingen die worden ingezet zijn altijd in kuurverband en kunnen worden gecombineerd of als los staande behandeling te boeken: AHA fruitzuur, Micro Needling, DermaLux Led Therapy, Buccal facelift massages.

The Beauty Lounge Laura

het 3 Stappenplan

1.KICK OFF Intakegesprek
Tijdens het uitgebreide intake gesprek brengen we al jouw huid- en lichamelijke klachten in kaart en ontvang jij een persoonlijke map met alle informatie en uitleg over het traject, de huidproducten, de suppletie en salonbehandelingen.

We bespreken welke behandelingskuur erbij jouw huidklachten past en na een huidanalyse kiezen we de huidproducten ook die voor jouw huid geschikt zijn, waarmee je direct thuis van start kan gaan. Na het KICK OFF intake gesprek plannen we de behandelingen in en ga je thuis een voedingsdagboek invullen, voor de volgende afspraak.

2. VOEDING en SUPPLETIE
Tijdens stap 2 bespreken van jouw voedingsdagboek en krijg je uitleg over de juiste voeding die bij jouw klachten past en wat is een goed eetpatroon en belang van voldoende vitamines, mineralen, vezels, eiwitten, kruiden en groenten.

Het belang van het inzetten van hoog gedoseerde suppletie m.b.t. jouw persoonlijke huid- en lichamelijke klachten om deze te kunnen ondersteunen en verbeteren. Je kan thuis direct aan de slag met jouw voeding aan te passen en dagelijks de suppletie in te nemen.

3. KUUR BEHANDELINGEN

Nu we van binnenuit de huid op de juiste manier zijn gaan voeden en verbeteren is het tijd voor de buitenkant. Laura Endlich heeft een ruime keuze uit professionele en intensieve behandelingen. Tijdens het KICK OFF intakegesprek hebben we al een keuze gemaakt voor een behandeltraject. De duur hiervan en de hoeveelheid behandelingen. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van verschillende behandelingen om een nog beter en sneller resultaat te behalen.

AHA Fruitzuren, Micro Needling, Dermalux Led Therapy, Buccal Faceliftmassage

HUidklachten en BehandelTrajecten