gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

always start with

intake

Kom je voor het eerst voor een Permanente Make-up behandeling? Dan wordt er een intakegesprek met je afgenomen. Tijdens dit gesprek worden je wensen en de mogelijkheden doorgenomen en waar nodig tekent Laura het te behandelen gebied nauwkeurig voor.

Het intakegesprek kan tegelijk worden ingepland met de gewenste Permanente Make-up behandeling.

Weet je nog niet zeker of permanente make-up iets voor jou is en wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem contact op met Laura via de e-mail.

Graag het Intakeformulier zelf uitprinten, invullen en meenemen naar je eerste Permanente make-up behandeling.

Mocht je bij één van de contra-indicatie punten WEL hebben ingevuld, meld dit dan bij het maken van de afspraak van je behandeling.

Let Op Nieuwe Permanente Make-up klant: Om een behandeling te reserveren en te bevestigen is een aanbetaling van de behandeling verreist.  Dit is 25%  van het totaal bedrag. Kom je niet opdagen op de afspraak, annuleer je de afspraak te laat (binnen de 48u) en/ of zonder grondige reden dan behoud de salon het reeds over gemaakte bedrag voor het vrij houden van de tijd. Bij het opnieuw inplannen van een afspraak gelden dezelfde voorwaarden. Kom je wel naar jouw ingeplande afspraak dan wordt de aanbetaling van 25% met het totaal bedrag verrekend. 

don't forget

belangrijke informatie

Op dezelfde dag geen make-up aanbrengen op het gebied dat behandeld wordt. Dit heeft een negatief effect op het resultaat van de pigmentatie.

  • Bij een eyeliner behandeling geen mascara, potlood of oogschaduw.
  • Bij een wenkbrauw behandeling geen foundation, poeder of potlood.
  • Bij een lip behandeling geen lipstick, lippenbalsem of lipgloss.

Wil je een afspraak maken voor een PMU eyeliner? Dan is het belangrijk dat er minimaal 1 week alvorens de behandeling geen wimperextensions op de ogen hebben gezeten en minimaal 2 weken geen Lash Lift of wimperserum is aangebracht.

Tip: Vergeet niet bij je desbetreffende PMU behandeling het Nazorg formulier goed door te nemen/uit te printen voordat je een afspraak maakt.