gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

Een gezonde huid, ook van binnenuit

“ Een gezonde huid, ook van binnenuit” is een uniek en volledig traject. Dankzij het 3 stappenplan die Laura Endlich zelf heeft ontwikkeld, wordt er op een gehele nieuwe manier gekeken naar jouw huid- en lichamelijke klachten. Ieder mens is uniek en onze levensstijl en eetgewoontes zeggen veel over onze lichamelijke gezondheid. Maar wat is nu precies goed voor jouw lichaam en waarom heb je bepaalde klachten en te korten?

Het kan zijn dat je al lange tijd met bepaalde klachten loopt en er al een mogelijke diagnose is gesteld. Maar is dit wel de juiste en wellicht zijn jouw klachten op een andere manier wel heel goed te behandelen?

Tijdens dit traject gaan we samen kijken waar de oorzaak kan liggen van jouw huidproblemen en lichamelijke klachten/ ongemakken en gaan dit op een natuurlijke manier aanpakken. Dus zonder medicatie, antibiotica of een streng dieet.

We gaan stap voor stap bewuster kijken naar jouw eet- en leefpatroon, mogelijke triggers, intoleranties en verkeerde huidverzorging. 

Huidcoach en Sckin Nutrition Expert

Laura Endlich is gediplomeerd huidspecialist en heel veel kennis over de huid en opbouw hiervan. Tijdens dit traject ontvang je alle informatie omtrent jouw huidklachten en hoe je deze het beste kan behandelingen. Om een mooie huid van buiten te behalen is het behandelen van binnenuit erg belangrijk. Daarom is Laura ScKIN Nutrition expert geworden op basis van hoogwaardige suppletie toe te voegen aan jouw voedingspatroon.

Huidklachten:
Acne, Rocasea, Eczeem, Psoriasis, grauwe huid, verslapte huid, rokershuid, gevoelige huid, allergische huid, pigmentvlekken, roodheid, onzuiverheden en rimpels.

Lichamelijke klachten:
Buikkrampen, opgezette buik, diarree, verstoppingen, hormoonschommelingen, de overgang, stemmingswisselingen, depressie, vergeetachtigheid, PCOS, allergieën, slecht gebit, haaruitval, onrustig gevoel, snel moe, niet kunnen slapen, onrustige benen, niet kunnen afvallen, snel aankomen, immuunstoornissen, hart of vaat afwijkingen, diabetisch. 

Orthomoleculair therapy

Om uitgebreider onderzoek te kunnen doen, waar de oorzaak van jouw klachten vandaan kan komen en voedingsintoleranties te achterhalen is het mogelijk  via The Beauty Lounge Laura worden door verwezen naar een orthomoleculair therapeut. Laura heeft hier goed samenwerkingsverband mee. Doormiddel van een uitgebreid bloedonderzoek wordt er gekeken naar een groot scala aan ingrediënten waar je mogelijk intolerant voor kan zijn.  

Start je met het 3 stappenplan / traject: “Een gezonde huid, ook van binnenuit” dan ontvang je een speciale korting voor dit onderzoek. Bestaande uit een consult, bloedafname en laboratorium onderzoek bij de orthomoleculair therapeut.