gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

Rimpels

Dat we elk jaar ouder worden weten we allemaal, maar willen we er ook oud uitzien? Wat gebeurt er met het lichaam van binnen dat we er ouder uit gaan zien?

Vanaf je 25ste levensjaar gaat de celdeling al achteruit. Helaas maar waar! De aanmaak van nieuwe cellen en o.a. de aanmaak van  collageen, elastine en hyaluronzuur wordt minder. Hierdoor verslapt onze huid en ontstaan er rimpels.  De huid wordt dunner en gevoeliger. Ook zien we dat de poriën vergroten, krijgen we meer pigmentvlekken op de huid en houd de huid minder goed vocht vast waardoor deze droger aan gaat voelen. 

Met de juiste huidproducten, voeding en suppletie kunnen we de tijd niet stil laten staan, maar we kunnen er wel voorzorgen dat we mooi en gezond en fit ouder worden!

The Beauty Lounge Laura

Anti Aging

Huidanalyse en behandelplan

Kom je voor het eerst, dan start Laura altijd met een uitgebreid intake gesprek. Een huidanalyse om de huidklachten in kaart te brengen. Welke producten voor jouw huid het beste geschikt, hoe jij jouw huid thuis hoort te verzorgen en welke begeleiding jij hierbij nodig hebt van.

De behandeling

Daarna wordt er gekozen voor de juiste behandeling of te starten met een kuur van meerdere behandelingen kort na elkaar. Soms is er eerst een reinigende behandeling nodig en kan tijdens de tweede afspraak intensiever op de huid behandeld worden met een AHA Fruitzuurpeeling, Micro Needeling, Dermalux Therapy of Buccal Facelift Massage.

Voeding en suppletie

Een verslapte huid is een huidklacht die grotendeels van binnenuit komt en echt alleen verbeterd kan worden wanneer we ook gaan kijken naar jouw voeding, voedingspatroon, leefstijl. Aan de hand van een door jouw ingevuld voedingsdagboek ontvang je de juiste adviezen en suppletie. 

glow glow glow

Plan een afspraak in

 Wil jij aan de slag om jouw huid zichtbaar verjongen en rimpels en lijntjes verminderen?

Plan hier  jou eerste  huidconsult in en Laura helpt jou graag verder tijdens het intake gesprek met de juiste begeleiding, producten en behandelingen.