gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

all about the brows

wenkbrauwen

Je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Ze weerspiegelen emotie, accentueren je ogen en versterken je blik.
Soms hebben jouw wenkbrauwen echter niet de vorm die bij je gezicht past of heb je helemaal geen wenkbrauwen meer.
Permanente Make-up is voor jou dan uitermate geschikt.

Keuze uit meer dan 20 verschillende hoogwaardige pigment kleuren.
Van een hele zachte naturel look tot meer uitgesproken wenkbrauwen.

Een nieuwe pigmentatie is incl. Intake, vorm- en kleurbepaling en 2 tot 3 behandelingen.

DAEF7A74-8609-4334-92A5-E254609137A1 (2)
upgrade your brow

hairstrokes

Met de nano hairstrokes techniek worden er hele fijne en kleine ‘streepjes’ die er net zo uitzien als je eigen haartjes tussen de bestaande haartjes van de wenkbrauwen gepigmenteerd. De wenkbrauwen krijgen hierdoor een vollere uitdrukking, maar met een zeer natuurlijk effect.

Doordat de haartjes op verschillende manieren worden nagebootst, krijgen de wenkbrauwen er een schitterende driedimensionale uitstraling. Deze techniek zorgt voor een echte eyecatcher.

hey girl, nice brows

ombré / pixel

Bij deze techniek wordt de ondergrond van de wenkbrauw in het geheel ingekleurd met een pigment in de gewenste kleur. Dit wordt als het ware de huid in geschetst en geeft een heel mooi poederachtig effect. Hierbij zijn geen kleine streepjes zichtbaar.

Er kan voor gekozen worden de intensiteit van de wenkbrauwen van heel compact naar luchtiger over te laten lopen. Dit heet de Pixel techniek. 

Ook kan er een combinatie van de twee behandelingen gemaakt worden. Fijne hairstrokes met daartussenin een schaduw effect. 

take care

direct na de behandeling

Touch up

Belangrijk

Permanente make-up verdwijnt geleidelijk uit de huid, maar zal nooit helemaal verdwijnen. Het pigment wordt gedurende de tijd lichter door celdeling, die het pigment de huid de huid uit duwt, maar ook door omgevingsinvloeden, zoals de zon en bepaalde cosmetica. Iedere huid is uniek en daarom zal het pigment bij de ene persoon sneller vervagen dan de ander.

Mocht je om bepaalde reden niet tevreden zijn met uw PMU, dan verzoekt Laura de klacht binnen 3 weken aan door te geven. Na deze periode vervalt je eventuele extra kosteloze behandeling.